Kjente temaer fra terapirommet. Konstruert, redigert og gjort tilgjengelig for deg som leser.           

Når alt stopper opp!!
Smerte er en del av det å leve - Å dele dine tanker og følelser med en person du har fortrolighet til, letter smerten. Situasjonen blir tydeligere - Det er bevisstgjøring på kroppens signaler - aksept på hvem du er og hvordan du gjør det. #terapi #coaching #bygdøyalle21 #velkommen

Roald snakker på inn - og utpust. Om aksjekurser, kollegaer som ikke henger med, verdensøkonomien, boligmarked og at livet er helt konge!

Er du ensom?

18.10.2018

Relasjonell ensomhet: handler om å være alene og ensom uten å ville være det selv. En opplevelse av å være utenfor venneflokken, eller- og i ytterste forstand være uten venner i det hele tatt. Vi kan kanskje kjenne igjen den sosiale ensomheten når vennskapet er overfladisk og mangler tilhørighet og den gode samtalen.

Jeg legger merke til at når jeg som terapeut kommenterer og støtter opp om hennes egenskaper - så skifter hun tema eller vrir seg i stolen. Blikket hennes forsvinner ut av rommet og det er som et "såpestykke" som sklir ut av hendene mine. Jeg velger å dele det med henne.

Perfeksjonisme

23.08.2018

Stiller du urimelige og urealistiske krav til deg selv og omgivelsene? Da er du kanskje perfeksjonist. Mange tenker ikke over at perfeksjonisme er drevet fram av en dyp redsel for ikke å bli godtatt som den man er.