Hvordan er det vi kreativt tilpasser oss hverandre?

OM MEG

Min drivkraft er min interesse og nysgjerrighet for hvem vi er og - blir i relasjon.  Hvordan er det vi skapes sammen? Ved å bli nærmere kjent med våre ulike egenskaper og vår historie, kan vi mere bevisst forholde oss til hvordan og hvorfor vi agerer som vi gjør. Jeg tar i mot de "unge voksne", voksne individuelt, samt par - til coaching og terapi. Jeg kjenner meg privilegert og ydmyk som får arbeide med mennesker, være en støttespiller - og en del av andre menneskers mest private rom.

Privat er jeg samboer, mor til mine og dine barn, bestemor til mine og dine barnebarn!  Jeg kjenner godt til nye familiekonstellasjoner, samt de store spørsmål og tanker midt i livet.              

Markedsføring, salg og kommunikasjon er stikkord for min utdannelse, og tidligere yrkeskarriere har vært innen Tv, media og eiendom/finans. Som godt voksen tok jeg ny utdannelse som psykoterapeut.  Jeg har bodd mange år utenlands, gjennomlevd en skilsmisse og kommet ut igjen med livserfaring, som kommer godt med i mitt daglige arbeid.  Ved siden av fysiske møter med klienter, liker jeg å fordype meg i litteratur, forstå sammenhenger og skrive fagartikler. 

Som Akkreditert coach og Psykoterapeut ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole, medlem av Gestalt Praktiserende i Organisasjoner og Norsk Gestaltterapeut Forening følger jeg deres etiske retningslinjer, taushetsplikt, personvern, krav om egenterapi og veiledning.

For informasjon om våre foreninger, hva de står for og deres arbeid: 

Gestalt Praktiserende i Organisasjoner; https://newsite.gpo.no/ 

Norsk Gestalt Forening https://ngfo.no/

Norsk Gestalt Institutt Høyskole: https://gestalt.no