Hvordan er det vi kreativt tilpasser oss hverandre?

OM MEG

Min drivkraft er min interesse og nysgjerrighet for hvem vi er og - blir i relasjon.  Hvordan er det vi skapes sammen? Ved å bli nærmere kjent med våre ulike egenskaper og vår historie, kan vi mere bevisst forholde oss til hvordan og hvorfor vi agerer som vi gjør. Jeg tar i mot de unge voksne som skal "bruke vingene" og ta selvstendige valg, voksne med sine utfordringer, samt par som ønsker å se på hvordan og hvorfor det er som det er - til coaching og terapi. Jeg kjenner meg privilegert og ydmyk som får arbeide med mennesker, være en støttespiller - og en del av andre menneskers mest private rom.

Markedsføring, salg og kommunikasjon er stikkord for min faglige utdannelse. Tidligere yrkeserfaring har vært innen Tv, media og eiendom/finans. Midt i livet søkte jeg endring av kurs. Nysgjerrigheten på meg selv og deg gjorde at jeg som godt voksen utdannet jeg meg til gestalt-coach, leste fordypning i relasjons-ledelse og tok terapi-utdannelsen ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole. Jeg åpnet egen praksis i 2016.

Som Akkreditert coach og Psykoterapeut ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole, medlem av Gestalt Praktiserende i Organisasjoner og Norsk Gestaltterapeut Forening følger jeg deres etiske retningslinjer, taushetsplikt, personvern, krav om egenterapi og veiledning.

For informasjon om våre foreninger, hva de står for og deres arbeid: 

Gestalt Praktiserende i Organisasjoner; https://newsite.gpo.no/ 

Norsk Gestalt Forening https://ngfo.no/

Norsk Gestalt Institutt Høyskole: https://gestalt.no